Lidmaatschap

Proeftrainen
We vinden het leuk als je een paar keren komt meetrainen om te kijken of lidmaatschap wat voor je is. Je kunt je daarvoor aanmelden via secretaris@duursportdem.nl

Lidmaatschap
Er zijn verschillende mogelijkheden:
Eén keer zwemtraining in de week (wo of za) € 26 per maand
Twee keer zwemtraining in de week (wo en za) € 35 per maand

De zwemtechniektrainingen op zondagochtend zijn bij het lidmaatschap inbegrepen.

NTB-licentie
Je kunt je lidmaatschap van Duursport DEM uitbreiden met het lidmaatschap van de Nederlandse Triathlonbond (NTB). Een NTB-lidmaatschap zonder wedstrijdlicentie kost € 49,00 per jaar*

Een NTB-lidmaatschap is uit te breiden met een wedstrijdlicentie. Daarmee hoeft geen daglicentie te kopen voor wedstrijden. Deze licentie kan zelf via NTB toegevoegd worden aan het basislidmaatschap en dient jaarlijks opnieuw aangevraagd te worden via je eigen account op mijn.triathlonbond.nl. Een atletenlicentie kost 35,00 per jaar.

*Tarief 2024. (Na 1 september geldt een korting voor lopende jaar.)

Lidmaatschap opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap dient tenminste 1 maand van te voren gedaan te worden. Dit dient schriftelijk of per e-mail (secretaris@duursportdem.nl) te gebeuren. Je ontvangt dan meestal binnen 2 weken een bevestiging.
Indien je ook een NTB-lidmaatschap heb, dan wordt deze door Duursport DEM stopgezet. Dit loopt overigens altijd door tot het einde van het lopende kalenderjaar.

Contact

Onze privacyverklaring is hier te vinden