Lidmaatschap

Proeftrainen
We vinden het leuk als je een paar keren komt meetrainen om te kijken of lidmaatschap wat voor je is. Je kunt je daarvoor aanmelden via secretaris@duursportdem.nl

Lidmaatschap
Er zijn verschillende mogelijkheden:
Eén keer zwemtraining in de week (wo of za) € 24 per maand
Twee keer zwemtraining in de week (wo en za) € 32 per maand
De zwemtechniektrainingen op zondagochtend zijn bij het lidmaatschap inbegrepen.

Download hier het inschrijfformulier

NTB-licentie
Je kunt je lidmaatschap van Duursport DEM uitbreiden met het lidmaatschap van de Nederlandse Triathlonbond (NTB). Een NTB-lidmaatschap zonder wedstrijdlicentie kost € 44,25 per jaar*

Een NTB-lidmaatschap is uit te breiden met een atletenlicentie. Daarmee kun je meedoen aan de teamcompetitie en je hoeft geen daglicentie te kopen voor wedstrijden. Bovendien ontvang je zes keer per jaar het bondsblad Transition. Deze licentie kan zelf toegevoegd worden aan het basislidmaatschap en dient jaarlijks opnieuw aangevraagd te worden via je eigen account op mijn.triathlonbond.nl.

*NTB-tarieven 2023. (Na 1 september geldt een korting voor lopende jaar.)

Lidmaatschap opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap dient tenminste 1 kwartaal van te voren gedaan te worden. Dit dient schriftelijk of per e-mail (secretaris@duursportdem.nl) te gebeuren. Je ontvangt dan meestal binnen 2 weken een bevestiging.
Indien je ook een NTB-lidmaatschap heb, dan wordt deze door Duursport DEM stopgezet. Dit loopt overigens altijd door tot het einde van het lopende kalenderjaar.

Contact

Onze privacyverklaring is hier te vinden