Mooi begin van het seizoen!

Door een nat en koud voorjaar leek het lang te duren voordat het wedstrijdseizoen echt zou losbranden, maar inmiddels zitten we er middenin.
Niet dat onze leden in de winter en het voorjaar hebben stilgezeten, in tegendeel. Er zijn mooie prestaties neergezet, o.a. bij de Egmond halve marathon, Groet uit Schoorl, Lentemarathon en Amstel Gold race. Ook in het buitenland zijn onze atleten actief geweest, tot een ultraloop in Frankrijk en een marathon over de Chinese muur aan toe. Maar het draait bij veel leden toch vooral om triathlons.

Zondag 26 mei zou het dan eindelijk zo ver zijn. Tien van onze leden zouden aan de start staan bij de Ironman 70.3 Kraichgau. Door de wedstrijdspanning (?) werd er door verschillende leden vooraf melding gemaakt van verschillende kwaaltjes, maar Richard en Bart maakten het echt spannend door voor de wedstrijd (los van elkaar) hard ten val te komen. Gelukkig kon iedereen uiteindelijk van start gaan, alleen bij onze man uit België gooide een druk reisschema roet in het eten.
Mede door het goede weer en het enthousiaste publiek zijn er mooie resultaten neergezet bij deze uitdagende en goed georganiseerde wedstrijd. Het werd een zeer memorabel weekend. Bijgaand enkele sfeerbeelden.

De komende periode staan o.a. de wedstrijden van DTS op het programma, waar een mooie delegatie DEM’ers als team aantreedt. Verder zijn er natuurlijk de vele (individuele) grote en kleinere doelen voor dit seizoen, naast de mooie trainingen die we doen. Uiteindelijk gaat het bij ons om het gedeelde plezier en passie voor de sport, waarbij iedereen die deze passie deelt welkom is.