Gratis meetrainen voor Triathlon Castricum!

Goed voorbereid zijn, daar gaat het om bij triathlon! Doe je ook mee aan Triathlon Castricum? Tot 6 juli kun je vrijblijvend en gratis meetrainen met Duursport DEM, de triathlonvereniging in Beverwijk. Dé manier om de puntjes op jouw i te zetten.

Je bent welkom om mee te trainen in het Sportfondsenbad, op woensdagavond van 21-22 uur, zaterdagochtend van 7-8 uur en om de week op zondagochtend van 7.30-8.30 uur. Op woensdag en zaterdag cardio, op zondag borstcrawltechniek. Medio mei beginnen we daarnaast met openwatertrainingen in Spaarnwoude.

Fiets- en looptrainingen spreken we onderling af, afhankelijk van het weer en de animo

Zin om tot 6 juli gratis mee te trainen? Stuur een mailtje naar info@duursportdem.nl en meld je aan! 

Let op: wees er snel bij, want vol = vol!

Inclusief 10 weken NTB proeflidmaatschap

Zodra je deelname bevestigd is, vragen we je een gratis account aan te maken bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) en je NTB ID aan ons door te geven. We melden je vervolgens bij de NTB aan voor een kosteloos proeflidmaatschap. Na 10 weken loopt je NTB lidmaatschap automatisch af. Je zit dus nergens aan vast.

Lid worden van Duursport DEM?

Besluit je om lid te worden van Duursport DEM? Dan kun je dat doen via ons aanmeldformulier. Je kunt bij je aanmelding zelf kiezen of je ook lid wilt worden van de NTB.