Sportjaar 2023 en vooruitblik 2024

Het sportieve jaar begon goed met onze eigen Challange Assendelft, een gezellige en laagdrempelig manier om een halve triatlon te voltooien en te trainen voor wedstrijden later in het jaar. Daarbij was het uiteraard ook weer mogelijk aan één of meerdere losse onderdelen mee te doen.

Jaarlijks kiezen we enkele evenementen uit waarbij we met een grote delegatie aan de start willen staan. In 2023 was de keuze gevallen op Ironman 70.3 Luxembourg. Met een groep van 14 enthousiaste atleten reisden we af naar deze mooie locatie voor een sportief en gezellig weekend.

Challenge Almere-Amsterdam en triatlon Castricum waren twee andere wedstrijden waarbij Duursport DEM met een grote delegatie + support aanwezig was.

Ook in 2024 staat onze eigen DEM Challenge Assendelft weer op het programma. Daarnaast gaan weer deelnemen lokale en internationale wedstrijden. In 2024 doen we echter niet mee aan de teamcompetie van de NTB omdat veel leden de voorkeur geven aan lokale en/of langere wedstrijden.

Binnenkort stemmen we met elkaar af aan welke wedstrijden we in 2024 gezamenlijk willen deelnemen.